Het forum

Je kunt niet meer actief deelnemen aan dit onderwerp op het forum. Babybrabbel is namelijk vernieuwd! Je kunt hier op het vernieuwde Babybrabbel meepraten over dit onderwerp.
afbeelding van Anoniem
even ano (niet gecontroleerd)

ik ben een aantal maanden aan de prikpil geweest,maar ben er mee gestopt omdat we er niet zeker van zijn toch nog een kindje te willen krijgen en ik heb gelezen dat de prikpil erg nadelig kan werken. In nov had ik weer een prik moeten halen,sindsdien ben ik nog niet ongesteld geweest. Maar sinds 2 weken ben ik elke dag misselijk en erg pijnlijke borsten,ik heb een week geleden getest die was negatief. Vroeg mij af of het kan komen dat mijn menstruatie mischien weer op gang moet komen dat ik die klachten heb,of kan je nou ook zonder die menstruatie al zwanger zijn geraakt?

afbeelding van ilonabeer
ilonabeer (niet gecontroleerd)

Ja dat is mogelijk dat je meteen tijdens je erste ovulatie zwanger bent geraakt, dan volgt er geen menstruatie. Je kunt ook zwanger raken na bevalling zonder menstruatie te krijgen. Over een paar dagen weer testen mss?

afbeelding van even ano
even ano (niet gecontroleerd)

ja toch wel dus,ik dacht eerst ik heb nog geen menstruatie gehad maarja die komt na je eisprong natuurlijk. ik test deze week nog wel!

afbeelding van mareno11
mareno11
Lid sinds sep 2010

hoi, wil je niet ontmoedigen, maar heb zelf 2 x de prikpil gehaald nu 2 1/2 jaar geleden en ben nog niet ongesteld, zit nu in de mmm. maar het lijkt meer erop dat je aan het ontpillen bent. dat zijn symptomen dat het lijkt of je zwanger bent. ik teste elke maand omdat ik dacht ja nu ben ik zwanger. zal het afwachten maar denk eerder dat het te maken heeft dat de pil aan het uitwerken is.

groetjes

Login om te reageren