Het forum

U bent hier

Je kunt niet meer actief deelnemen aan dit onderwerp op het forum. Babybrabbel is namelijk vernieuwd! Je kunt hier op het vernieuwde Babybrabbel meepraten over dit onderwerp.
afbeelding van Kaintak
Kaintak
Lid sinds mei 2013

Joepie! Ik ben zwanger! Ik ben nu ruim 4 weken zwanger en nog voor de positieve test had ik een beetje menstruatie-achtige buikpijn waardoor ik eerst dacht dat ik ongesteld zou moeten worden. Niet dus, wnt ik ben zwanger, maar ik heb nog steeds die buikpijn. Is dat wel normaal? Dit had ik bij de zwangerschap van de eerste niet. Tnx voor het antwoorden ladies!

afbeelding van Anoniem
Anoniem (niet gecontroleerd)

GEFELICITEERD!!!! Ja dat is heel normaal hoor, dat kan ook een aantal weken zo blijven. Maak je er niet al te druk om er gebeurt van alles in je baarmoeder!

afbeelding van Anoniem
Anoniem (niet gecontroleerd)

Heel herkenbaar, hoort er echt bij, is het groeien van je baarmoeder. En gefeliciteerd!

afbeelding van Kaintak
Kaintak
Lid sinds mei 2013

Dankjullie dames! Jullie hebben me weer een beetje gerustgesteld. :)

afbeelding van linda hart
linda hart (niet gecontroleerd)

Heb ik nu ook. 4 wk zwanger en het gevoel dat ik elk moment ongesteld kan worden

afbeelding van LindaW
LindaW
Lid sinds dec 2012

Dat hoort er echt bij dames!! Maak jullie niet te druk! Ik dacht ook dat ik gewoon ongesteld zou worden, maar toch voelde het iets anders.. Tot een week of 6 wel last van gehad. Inmiddels ruim 14 wkn zwanger! Gewoon genieten, gefeliciteerd meiden!

afbeelding van Bouncer
Bouncer
Lid sinds jan 2013

ik ben nu 6 weken zwanger en heb dat gevoel ook. ik mag 27 mei al naar het ziekenhuis voor de eerste echo ben dan 8 weken. ik liep namelijk al in het ziekenhuis ben via chlomid nu zwanger na 3 rondes. ben in oktober gestopt met de pil. dus dat is best wel snel gegaan.

 

afbeelding van sweety86
sweety86
Lid sinds okt 2012

hoi dames..  ik ben nu 4 week en 3 dagen zwanger van ons eerste kindje... ik heb ook sinds 6 dagen last van menstruatie achtige krampjes... gaat niet de hele dag door maar af en toe. en ook sinds vandaag heb ik steekjes richting mijn eierstokken( teminste zo voeld dat)  als ik op internet lees,,, blijkt idd dat het heel normaal is... maar ik ben er nog al angstig door... aangezien ik 7 jaar geleden ook 2 miskramen heb gehad. ik heb gisreren mijn verloskundige gebelt voor een afspraak maar ook hij zei dat ik me niet teveel zorgen moest maken om die krampjes... zolang er geen bloed bij komt. ik heb 29 juli een afpraak voor de eerste echo..... dan ben ik 7 week. ben zo benieuwd of het hartje ook klopt. en als alles goed ontwikkeld.

afbeelding van annebakker
annebakker
Lid sinds jul 2013

Ik ben nu 6 weken zwanger, heb sinds 4 dagen geleden bloedingen en maak me erg zorgen..
Het is nu gestopt en heb ik ng een test gedaan en die is weer positief... heeft iemand dit ooj gehad?

afbeelding van sweety86
sweety86
Lid sinds okt 2012

hoi annebakker: ik zou toch even je verloskundige bellen... dan weet je het zeker... en als je een miskraam zou hebben gehad... zijn je testen idd nog positief omdat het hcg hormoon nog wel in je lichaam zit.... meid... bel gewoon even

afbeelding van Lucinda1985
Lucinda1985
Lid sinds jun 2013

@Annebakker; Dit onderwerp is al in meerdere topics besproken maar zal het ook hier even neerzetten. Bij sommige vrouwen kunnen er inderdaad bloedingen optreden. Een vriendin van mij heeft de eerste paar weken in de zwangerschap ook bloedingen gehad en loopt nu al richting de 20 weken zwangerschap, dus het hoeft niks te betekenen. Als je je toch zorgen om blijft maken, bel je VK op.

 

@Sweety; Weet niet waar ik het anders moet neerzetten, dus maar even hier. Het gaat me aan mijn hart je zo ongerust elke keer te zien. Natuurlijk staat het je vrij om alles te delen wat je voelt zo vroeg in de zwangerschap, ook om gerust gesteld te worden. Maar meid, zoek je rust! Stress speelt ook een rol bij miskramen. Probeer een beetje te genieten van je (prille) zwangerschap en zet de steken/krampjes en kwalen die je ongerust maken even op de achtergrond.... (typ dit met de beste intenties, dus ik hoop dat je het ook zo ziet)

afbeelding van Snoep
Snoep
Lid sinds mrt 2011

Maak je geen zorgen idd had ik ook en ik had ook nog eens Aleve feminax ingenomen omdat ik echt dacht ongi te worden maar gelukkig niks aan de hand want ben nu 28 wk zwanger :D

afbeelding van Snoep
Snoep
Lid sinds mrt 2011

Maak je geen zorgen idd had ik ook en ik had ook nog eens Aleve feminax ingenomen omdat ik echt dacht ongi te worden maar gelukkig niks aan de hand want ben nu 28 wk zwanger :D

Login om te reageren