Het forum

U bent hier

Je kunt niet meer actief deelnemen aan dit onderwerp op het forum. Babybrabbel is namelijk vernieuwd! Je kunt hier op het vernieuwde Babybrabbel meepraten over dit onderwerp.
afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Hallo meiden,

Heb sinds een week last van bruine afscheiding. Verloskundige gebeld..Mevrouw als het niet rood is en je hebt geen buikpijn, dan is er waarschijnlijk niks aan de hand. Hmmm...Vanmorgen kom ik uit bed..Loopt de bruine afscheiding langs mijn benen naar beneden.Toch maar even de verloskundige gebeld en Ja hoor!!! Heb morgenvroeg gelukkig een echo, omdat ik dit gewoon geen fijne situatie vind..

Heeft iemand hier ook ervaring mee?

groetjes!

afbeelding van fleur122
fleur122 (niet gecontroleerd)

Rot is dat zeg. Ik had rood bloedverlies en dat was niet goed.

Ik kan god begrijpen dat je er niet gerust op bent. Fijn dat je zo gauw terecht kan.

Succes met de echo.

afbeelding van Nietingelogd
Nietingelogd (niet gecontroleerd)

Ik ben 14 weken zwanger en verwacht een tweeling toen ik 10 weken zwanger was begon ik ook echt dagelijks een donkerrode/bruine afscheiding te krijgen, toen opeens helderrood bloed tussendoor en lichte krampen was echt doodsbang. Meteen echo gehad en er bleek een bloedstolsel in de baarmoeder te zijn. Die is gelukkig helemaal verdwenen maar ik heb tot op de dag van vandaag nog donkere afscheiding en soms helderbloed tussendoor. Oorzaak weten ze niet maar baby's zijn helemaal in orde. Hopelijk is dat bij jou ook zo.

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Oke!! Ik mag zo voor de echo..hoop dat alles goed is...heb bij mijn andere 2 meiden ook 1 of 2 dagen een beetje bruien afscheiding verloren, maar dit duurt al een week...Nou we gaan het zo zien! Thnx meiden..

Liefs

afbeelding van the only mo
the only mo
Lid sinds jul 2009

Ter geruststelling: zoalng het geen helderrood bloedverlies is zou ik me niet te druk maken. Met mijn oudste dochter had ik 2 weken lang bruin bloed verlies, maar alles is goed gegaan. Sterkte met de echo!

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Echo is achter de rug!! Het hartje klopt..Ik ben blij. Nu hopen dat de bruine afscheiding ook snel stopt!

 

afbeelding van the only mo
the only mo
Lid sinds jul 2009

Gefeliciteerd! Dat is een goed teken hoor. Zolang het geen helderrood bloed is en geen stolsels zal het vast wel goedkomen hoor. Ik kreeg als tip mee om niet te veel inspanning te hebben, niet te heet douchen en gewoon rustig aan te doen. Misschien helpt het bij jou ook. 

afbeelding van Ingrid2000
Ingrid2000
Lid sinds nov 2011

Dit had ik ook veel tijdens mijn eerste 2 zwangerschappen en werd er ook altijd onzeker van.Ben nu zwanger van nummer 3 maar heb er nu weinig last van.

De 1ste 2 zwangerschappen zijn overigens gewoon normaal verlopen.

 

Gelukkig was de echo goed.

 

Gr Ingrid.

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Dank jullie wel...afscheiding is gister een dag weg geweest, maar vandaag begon het weer lichtjes..Nou wacht maar af..ben gelukkig een stuk rustiger.

afbeelding van sara1976
sara1976
Lid sinds apr 2006
2 kinderen

konden ze evt ook zien waar de afscheiding vandaan kwam?

Kan soms ook wel eens zijn wanneer je bijv. moeilijk naar de wc kunt en veel perst dat er een adertje springt. Of evt na het vrijen. Altijd vervelend, maar fijn dat de echo goed was

afbeelding van Mandy24
Mandy24
Lid sinds mei 2011
1 kind

zal vast goed komen zo dra het helder rood is dan is het wel iets om aan de bel te treken ik kan het weeten :( helaas is het bij mij niet goed gegaan . met 23 weeken is ons dochtertje gebooren . en ik heb ook bijna 23 weeken lang achter mekaar gebloed en dat was geen drupeltjes nee echt handoeken vol . dus zal me niet al te veel zorgen maaken maar zo dra jij je er niet goed bij voelt wel aan de bel treken . groetjes van mandy

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Dank jullie wel meiden! Het bruine vloeien is nu 2 dagen helemaal over. Morgen moet ik naar de verloskundige. Mischien kijkt ze wel waar het vandaag kan komen..geen idee!I Ik maakte me niet echt zorgen meer, maar ben nu toch wel blij dat het nu weg is!

 

En ik trek zeker aan de bel als ik het niet vertrouw!

Liefs

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Dank jullie wel meiden! Het bruine vloeien is nu 2 dagen helemaal over. Morgen moet ik naar de verloskundige. Mischien kijkt ze wel waar het vandaag kan komen..geen idee!I Ik maakte me niet echt zorgen meer, maar ben nu toch wel blij dat het nu weg is!

 

En ik trek zeker aan de bel als ik het niet vertrouw!

Liefs

afbeelding van Anoniem
Anoniem (niet gecontroleerd)

gelukkig heb je duidelijkheid.

ik ben 9 keer zwanger geweest en alle keren bloedverlies gehad in de eerste weken.

er waren keren bij dat t alleen bruin was en na een week ofzo doorzette in een miskraam,maar ook rood bloedverlies bij goede zwangerschappen.het zegt dus allemaal weinig of niks,alleen dat het spannend is of t wel goed gaat.

gelukkig heb je t hartje zien kloppen en is t bloedverlies soms een tijdje weg.dat geeft wel goede moed.

hopelijk heb je verder een fijne zwangerschap!!!

afbeelding van Anoniem
Anoniem (niet gecontroleerd)

Ik ben nu 7,5 week zwanger en ik had vanochtend bij het afvegen een beetje helderrood bloed.. Ik ging me meteen zorgen maken maar de verloskundige zegt dat het mogelijk is. Ik krijg een vroegtijdige echo vrijdag om te kijken hoe het gaat. Heb nu ook steeds last van bruine afscheiding maar geen pijn in me onderbuik. Hoop dat alles goed verloopt. 

afbeelding van Georgette01
Georgette01
Lid sinds mei 2011
2 kinderen

Hoop ik ook voor je meid! Bij mij is alles goed afgelopen. ik ben volgende week 30 week zwanger :) Ga voor je duimen!

 

afbeelding van Nathalie37
Nathalie37 (niet gecontroleerd)

Ik ben nu bijna 8 weken zwanger en heb al twee weken bloedverlies vreselijk onzeker wordt ik ervan.
Heb al twee echo's gehad op beide was t kindje te zien en een kloppend hartje gelukkig maar ik blijf bang.
Heb n schildklier afwijking ,onrustige cellen op mn baarmoedermond dus dat draag ik ook met me mee , angst dat dit invloed heeft op de zwangerschap. As maandag naar de gynacoloog maar pfffff wat blijf ik bang. Stopte dat bloeden maar tis allemaal spannend genoeg. Ik ben blij dat ik lees dat die angsten ook bij andere spelen had t gevoel dat ik me aanstelde.

afbeelding van baby74
baby74 (niet gecontroleerd)

ik zou 22 ste ongesteld moeten worden,maar had al sympthomen van zwangerschap en ze zeggen dat je voor de tijd al testen kan, dus ik donderdag een test gedaan,negatief.

vrijdag ochtend iets licht rood bloed en rest van de dag bruine afscheiding en zaterdag nog ff en vanad toen al niets meer vanacht niet meer en nu nog niets, wat kan dit zijn....

afbeelding van Martine_41
Martine_41
Lid sinds nov 2006
1 kind

Bij mijn tweede zwangerschap heb ik 11 weken bloedverlies gehad...vreselijk vond ik het, maar er is uiteindelijk een gezonde jongen geboren. Bij de derde zwangerschap had ik het niet en nu ben ik net zwanger van de vierde en heb ik het weer wel! Maar probeer me er niet al te druk om te maken, het is geen helderrood bloed! Zal dit wel weer een jongen worden:-), want bij de meiden heb ik het dus niet gehad...

afbeelding van IsabelS
IsabelS (niet gecontroleerd)

Hoi,
Ik ben nu 5 weken en 5 dagen zwanger en heb al een week last van bruine afscheiding met wat slijm.
De ene dag meer als de andere dag maar maak me er wel zorgen over!
Het is mijn eerste zwangerschap dus weet ook niet of dit vaak voorkomt?
Af en toe ook wat lichte buikpijn maar niet constantl
Graag hoor ik of er meer dames zijn die hier last van hebben?

afbeelding van Evelienemien
Evelienemien (niet gecontroleerd)

Ik ben net zo lang zwanger en heb dit ook. Kunnen maar alleen afwachten vrees ik.. 

afbeelding van '84
'84 (niet gecontroleerd)

Hoi allemaal,

Ik hoop dat iedereen van jullie gewoon een goede zwangerschap heeft. Ook ik ben inmiddels 8,5 week zwanger en heb al 3 dagen achter elkaar last van bruine afscheiding. Geen last van krampen of extreme buikpijnen en bij de eerste echo was alles goed. Volgende week heb ik pas de 2e echo en hoop dat dan nog steeds alles goed is! Ik weet dat je er niet te druk over moet maken maar toch blijft het constant in je achterhoofd aanwezig.

Waar ik wel last van heb ik vaak een vervelend gevoel hoog in mn buik. Net onder het middenrif. Hebben jullie daar ook last van gehad?

Groetjes Joy

afbeelding van eleonara
eleonara (niet gecontroleerd)

hallo iedereen.

 

ik ben vandaag 10 weken zwanger. vanochtend  na het afvegen had ik ook ineens bruine afscheiding en wat lichte buikkrampen.. ik schrok enorm want eind maart kwam ik erachter dat het hartje niet klopte. was toen 11 week zwanger en had toen ook alleen maar bruine afscheiding. heb toen curettage gehad. vanochtend gelijk verloskundige gebeld en een echo gekregen. het beweegt allemaal erg goed en moest me niet teveel zorgen maken. moet nu vitamine c bruistabletten innemen ter ver komen van blaasontsteking. want had me urine ook even laten testen. voor iedereen ik snap de ongerustheid maar we moeten positief blijven en hopen dat alles goed gaat komen. iedereen voor de rest een fijne zwangerschap.

afbeelding van Leinepein
Leinepein (niet gecontroleerd)

 

Hey allemaal,

Wat spannend voor iedereen! Hoop voor jullie allemaal het allerbeste! Ik ben vandaag 6 wkn en 3 dgn zwanger en heb sinds zondag (drie dagen dus) ook bruine afscheiding (heb echt een inlegkruisje nodig, het is best veel) met heel af en toe een druppeltje helderrood bloed. Ik ben extreem nerveus, zeker aangezien dit mijn derde zwangerschap is na twee miskramen. De miskramen begonnen wel iets anders (had toen veel meer rood bloed en krampen) maar ook toen had ik eerst wel wat bruine afscheiding. Mijn gyn zegt dat t niets hoeft te zijn, zeker zo lang het alleen bij wat afscheiding blijft en verder geen bloed of kramp, maar ja, dat zeiden ze de vorige twee keren ook... Echo pas volgende week omdat het nu nog te vroeg kan zijn om iets te zien... Wel fijn om te lezen dat het idd ook goed kan gaan, dat houdt me op de been.

Allemaal een voorspoedige en fijne zwangerschap gewenst!

afbeelding van LS
LS (niet gecontroleerd)

Hoi, ik vermoed dat ik nu +- 3 weken zwanger ben. Niet gepland. Heb nu al een dikke week donkerrode / bruine afscheiding met zo nu en dan helder rood bloed en had gister enorme kramp. Moet ik me zorgen maken? Verder elke ochtend misselijk de afgelopen twee weken, ook 's avonds na het eten en als ik op bed lag. Heb verder buikpijn en gevoelige borsten. Inmiddels al veel minder als de weken hiervoor. Ben ik zwanger? 

afbeelding van anna87
anna87
Lid sinds sep 2012

Hoi!
Je kunt geen 3 weken zwanger zijn :)
Je moet altijd rekenen vanaf de EERSTE dag van je laatste ongesteldheid, vanaf dat je de vorige keer ongesteld werd ben je officieel zwanger (ja, klinkt raar, maar die weken krijg je 'cadeau') Vanaf het moment dat je ongesteld had moeten worden ben je dus 4 weken zwanger (als je normaal om de 28 dagen ongesteld bent)  Dus als je 3 weken geleden ongesteld had moeten worden ben je nu 7 weken zwanger. Bloedverlies is nooit goed, Helderrood bloedverlies + krampen wijzen vaak op een miskraam. Enige manier om erachter te komen is door een zwangerschapstest te doen, als deze positief is zou ik snel een afspraak maken met een verloskundige/ziekenhuis om een (waarschijnlijk inwendige) echo te laten maken, dan kunnen ze kijken of je nog steeds zwanger bent. Het kan namelijk zijn dat je test WEL positief is, maar dat je niet meer zwanger bent doordat je een miskraam hebt gehad, het 'zwangerschapshormoon' blijft namelijk vaak nog wel een tijdje in je lichaam zitten.. Succes!

afbeelding van Liza
Liza (niet gecontroleerd)

Heb sinds 2 dagen een klein beetje bruine afscheiding niet veel me plas is helder alleen soms met afvegen een heel klein beetje maar meestal gewoon schoon heb alleen een inlegkruisje in gedaan en zit na een dag zeg maar 1,5 cm in ben morgen 9 weken zwanger en heb al 2 x een miskraam gehad dus hoop dat deze keer wel alles goed is heb geen krampen enzo moet morge wel naar het ziekenhuis naar de gyno daar had ik gelukkig al een afspraak staan heeft iemand dit ook mee gemaakt? Probeer wel rustig te blijven maar omdat ik al 2 miskramen heb gehad ben ik nu weer zo bang maar die andere gingen mis bij de 6&7 weken dus ben nu al iets verder weet iemand wat dit kan zijn? 

afbeelding van pandabeertje
pandabeertje
Lid sinds nov 2012

Ik ben nou ook 7 weekjes zwanger en al een week bruine afscheiding heb al een echo gehad en alles was prima..

zat goed in de baarmoeder en het hartje klopte mag wel over 2 weekjes terug komen voor de zekerheid.. 

Blijft toch spannend!

afbeelding van Lindsey18
Lindsey18 (niet gecontroleerd)

Hoi

Ik ben nu tussen de 6 en 7 weken zwanger en heb dinsdag helder bloed verlies gehad het waren echt maar een paar druppels maar geen buikpijn gehad. Verder geen bloed meer gehad alleen vandaag een beetje bruine afscheiding . De dokter zeg dat het een innestelingsbloeding kan zijn maar als nog ben ik bang dat het een miskraam kan zijn :( Volgende week heb ik mijn 2e echo dan heb ik pas duidelijkheid of het er nog zit!

Wat denken jullie??

afbeelding van Man
Man (niet gecontroleerd)

Wens jullie allemaal het beste hoop dat jullie gezonde kinderen krijgen

afbeelding van Saneda
Saneda (niet gecontroleerd)

Ook ik ben 8 weken zwanger en vandaag schrok ik me ook rot toen ik zag dat ik wat bruin bloed verloor. Vk niet te bereiken het ziekenhuis niet toen maar de ivf verpleegkundigen. Ze zei het zelfde als tegen iedereen zolang je geen krampen heb en geen stolsels verlies hoef je je geen zorgen te maken. Ik heb afgelopen donderdag nog wel een kloppend hartje gezien maar je schrikt het hoort eigenijk niet. Succes allemaal en hopen op een goede zwangerschap

Pagina's

Login om te reageren