Het forum

U bent hier

Je kunt niet meer actief deelnemen aan dit onderwerp op het forum. Babybrabbel is namelijk vernieuwd! Je kunt hier op het vernieuwde Babybrabbel meepraten over dit onderwerp.
afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Hallo allemaal,

Dinsdag moest ik normaal gezien ongi worden en is dit niet gebeurd. Ik deed een test van 2vr5 KV en als ik de test draaide kon ik zien waar de teststreep stond, terwijl toen ik vroeger testte was dit volledig wit.Ik moest toevallig die dag bloed laten trekken en liet mijn hcg opmeten. Het resultaat was 3 (niet zwanger). Toch werd ik maar niet ongesteld en deed nog een testje en zag dat het streepje iets meer was dan de vorige keer. Ik ben vandaag bloed gaan prikken en bleek 16 te zijn. In principe ben ik zwanger, maar toch ben ik bang dat het niet goed is, want ik heb deze voormiddag wat bloed verloren. Heb wel geen krampen erbij. Ook is het hcg wel laag. Wie had ook in het begin een laag hcg maar had toch een goede zwangerschap? Maandagmiddag moet ik terug mijn bloed laten trekken.

Groetjes,

ME

afbeelding van Ingrid1975
Ingrid1975 (niet gecontroleerd)

Ik ben toch bang dat je niet zwanger zult zijn.Ik had aan het begin van de zwangerschap een HCG van 574 en dat vond de huisarts veel en veel te laag en dacht al dat het een miskraam zou worden.2 dgn later was mijn hcg 2500 en ging die mooi strijgen en uiteindelijk een gezonde zoon gekregen.Misschien is er wel een bevruchting geweest maar geen innesteling.De wonderen zijn de wereld nog niet uit maar houd er wel rekening mee dat het weleens niet goed zou kunnen wezen.

Sterkte.

afbeelding van Cecil
Cecil
Lid sinds jul 2010
1 kind

Boven de 10 moet het zijn voor een zwangerschap en vanaf de 20 zeggen ze dat het duidelijk een zwngerschap is. Ik had op mijn NOD 17 en 3 dagen later 56. Het moet om de dag verdubbelen tenminste dat zij de gyn tegen mij toen. Succes om de dagen tot maandag door te komen smiley

afbeelding van Cecil
Cecil
Lid sinds jul 2010
1 kind

oja en zonder innesteling is er geen HCG. HCG wordt aangemaakt door de ontwikkeling van de lagen van het embryo.

afbeelding van mamavl
mamavl (niet gecontroleerd)

Ik ben toch bang voor je dat dit helaas niet goed gaat. Of er moeten echt wonderen gebeuren. Ik zou als ik jou was en de bloeding niet door zet maandag weer laten bloed prikken. Als het weer stijgt kan het ook een bbz zijn, hoeft niet. Maar ik had ook heel weing hcg en het steeg ook maar veel te weinig. Uiteindelijk een BBZ.
Sterkte ermee.

afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Ik heb nog steeds bloedingen alsof ik ongi ben, dus ik ga ervan uit dat het uitgelopen is op een miskraam. Maandag moet ik zoiezo bloed gaan laten prikken. Hoop alleen, dat ik van de bbz gespaard mag blijven. Heb namelijk al een jaar miserie achter de rug. Heb wel niet echt pijn in mijn buik, dus hopelijk is dat goed nieuws dat het geen bbz is. Afwachten tot maandag is zoiezo de boodschap. Morgenochtend doe ik alvast een KVtestje om te kijken of de streep al lichter is.

afbeelding van saraa
saraa

He Me83

Ik denk dat het ook een missed abortion is. Want hcg is nog geen 20 dus ook niet echt een zwangerschap. En bloeding is niet goed. Ik hoop voor je dat je maandag goed nieuws krijgt. smiley

afbeelding van Ellen_mama_van_Ilse
Ellen_mama_van_Ilse (niet gecontroleerd)

Mijn verhaal is hetzelfde als "mamav1" Ook hcg aanwezig wat steeg maar veels te weinig en uiteindelijk bleek het een bbz te zijn. Bij mijn bbz had ik ook geen last van mijn buik totdat ik een week of 7 was. Toen lag ik krom van de buikpijn. Ik wil je verder niet bang maken hoor, maar het is wel iets om rekening mee te houden

afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Indien het om een bbz zou gaan, hoe kunnen ze dat dan weten? Is dat enkel door nog af te wachten en kijken met echo of er geen vruchtje is in baarmoeder op het moment dat ze het wel al zouden moeten kunnen zien?

afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Deze ochtend opnieuw een testje gedaan en die was een stuk positiever dan mijn andere. Morgen bloed laten trekken. Weet iemand vanaf wanneer ze 'iets' in de baarmoeder zien? Om te weten of het al dan niet een bbz is? Heb er nu nog meer schrik voor, want had eerlijk gezegd gedacht dat het streepje vandaag lichter ging zijn.

afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Mijn bloed stond op 56 vandaag. Nog steeds laag, maar wel naar verhouding gestegen...

afbeelding van Deborah_mv_Priscilla_Levi_Stan_zwanger
Deborah_mv_Pris...
Lid sinds feb 2008

Spannend... en wat zegt je GYN ? smiley

afbeelding van ME
ME (niet gecontroleerd)

Ik had zoiezo vrijdag een afspraak. Heb die laten staan, als alles goed zou zijn, zou er misschien een kansje zijn dat er een stipje te zou zijn. Heb haar dus nog niet gehoord. De vroedvrouw zei dat ik voorlopig nog niet mocht van uitgaan van een bbz. Ze zei aangezien dat ik ook bloedverlies had (is trouwens niet veel meer nu) dat dit echt om innestelingsbloed zou kunnen gaan, net omdat mijn hcg zo laag nog staat. Zij gaat er voorlopig vanuit dat het een late innesteling zal zijn. Maar ze zei ook nog steeds rekening te houden dat het slecht kan aflopen, omdat het net nog zo laag staat.

ME

afbeelding van 1985
1985
Lid sinds dec 2005
3 kinderen

even off topic: deborah ik zie dat je zwanger bent gefeliciteerd meid!

ME spannend meid!

afbeelding van Deborah_mv_Priscilla_Levi_Stan_zwanger
Deborah_mv_Pris...
Lid sinds feb 2008

ME spannend allemaal!
Wat voor gevoel heb jezelf?

Quote:

1985 schreef op 20-9-2011 om 09:35:
deborah ik zie dat je zwanger bent gefeliciteerd meid!

Dank je smileysmiley

afbeelding van ME
ME (niet gecontroleerd)

Ik probeer er momenteel zelf een positief gevoel over te hebben, want volgens mij is het niet goed als je negatief denkt. We kunnen alleen maar afwachten en hopen op het beste. En loopt het mis, dan val ik misschien weer in een put, maar dan is dat maar zo. Ik zal er ook deze keer wel weer kunnen uitklimmen.

afbeelding van Me83
Me83
Lid sinds jun 2011

Is uitgedraaid op een vroegtijdig miskraam.

afbeelding van Babs
Babs (niet gecontroleerd)

smiley

Login om te reageren