zonnebloem

donderdag 13 augustus 2015 22:06

zwanger, man heeft er niet zoveel zin in in Geboorteclubs

Hallo iedereen,

Ik ben er sinds kort achter dat ik (alweer) zwanger ben.

Mijn man en ik hebben een samengesteld gezinnetje, bestaande uit twee pubers van 13 en bijna 12, twee kleuters van 5 (geen tweeling) en een baby van net zes maanden.

Nu is er dus weer eentje onderweg, ondanks condoomgebruik en een geplande sterilisatie.

Mijn man is hier op zijn zachtst gezegd niet erg blij mee en heeft het over een abortus, iets waar ik in principe wel voorstander van ben maar dan wel bij een ander wink

Ik snap dat hij er niet erg gelukkig mee is, het gaat ook erg zwaar worden met twee baby's in huis, en dan de rest van de kudde nog.

We hebben nu afgesproken om de zaak even te laten rusten en over twee maanden nog eens verder te kijken maar ik heb stiekeme hoop dat deze kleine er gaat komen.

Liefs, Zonnebloem.

medical420supplier supplier 14 februari 2017 13:53

Get/Buy/Obtain Registered Ielts,Toefl & Gre Certificate   (ingleside / SFSU / CCSF)(.(JavaScript must be enabled to view this email address))
Buy Passports,Driving License,ID Cards,Visa,Diploma,IELTS,TOEFL,GRE,GMAT,SAT etc.(.(JavaScript must be enabled to view this email address))


WlTH MORE THAN TEN MlLLlON DOCUMENTS ClRCULATlNG lN THE WORLD.
WE OFFER ONLY ORIGINAL HIGH QUALITIES OF TRUE-FALSE PASSPORT, DRlVER License, 1D CARDS,
we provide Training certificates M GCSE, A-levels, High School Diploma Certificates ,GMAT, MCAT, and LSAT Examination Certificates professional certificates, Degrees, Gun License

??? TOEFL ? lELTS ? ESOL ? CELTA / DELTA ???

AND OTHER ENGLISH LANGUAGE CERTlFlCATES.
Email: .(JavaScript must be enabled to view this email address)
Skype: in.forsdocuments85
http://ielts.realdocuments.us/

astrixje 29 november 2015 18:26

6 kinderen in totaal…tja…. en als elk kindje nou naar de universiteit wilt? hoe ga je het dan doen? lootjes trekken?...
taai hoor…

Nath35

vrijdag 29 januari 2016 13:47

Uitgerekend in oktober 2016 in Geboorteclubs

Hoi, ik ben Nathasja en 3 oktober 2016 uitgerekend!

Foefoes 18 februari 2016 11:08

Ik ben 15 oktober uitgerknd

Nath35 7 februari 2016 16:18

Hoi Karin! Nee het is mijn 5e kindje

Justme21

dinsdag 16 februari 2016 14:41

7 oktober uitgerekent in Geboorteclubs

Hallo allemaal,

ik ben tot nu toe ongeveer 7 oktober uitgerekend.heb vorige week de eerste echo gehad.ivm vorig jaar een bbz, gelukkig zat het nu wel op de goede plek en het hartje klopte!nu mogen we de 22e weer heen.vind het zo spannend

Groetjes annemieke

Kiek29

zaterdag 28 februari 2015 10:18

Nog verder niemand uitgerekend in November 2015? :) in Geboorteclubs

Hallo lady's (die hopelijk gezellig mee gaan kletsen hier),

Afgelopen dinsdag erachter gekomen, 2 dagen voor nod, dat we ons 2e kindje verwachten.. ik ben 5 november uitgerekend!

Het was de eerste ronde, dus waren blij verrast. Hadden het niet zo snel verwacht. Het was afgelopen maand ook een beetje hectisch binnen de familie (opa kritiek in het ziekenhuis,  onze hond bijna dood tijdens operatie om kanker in haar poot te verwijderen ) dus was het maar 1x van klussen gekomen.. best bizar dat we dan toch zwanger zijn geraakt eigenlijk. 

Woensdag 25 maart hebben we de 1e echo.. vind het heel spannend nog, ook omdat het nog zo pril uw.  Ben nu 4w2d.

lieve groetjes, Anne

rankietankie 31 december 2015 13:15

Hoi, hier doe ik ze sinds vorige week overdag kleren aan geven.. Daarvoor hadden ze eigenlijk altijd een pyjama aan (zo zie ik het tenminste) ze zijn nu 2,5 maand oud..  Fem is 49,4 cm en 3780 gram die past nu net maatje 50 dus veel kleren zijn er niet voor haar (alles is nog van die pyjama’s)  Kiro is 54,5 cm en 4630 gram..Ze doen het allebei super goed.. Kiro moet wel nog extra gecontroleerd worden door een kinderarts gespecialiseerd in hartafwijkingen, hij heeft vermoedelijk een VSD ( gaatje tussen de hartkamers) hij lijkt er geen last van te hebben dus waarschijnlijk groeit dit uit zichzelf dicht. Hun oudste zusje heeft dit ook gehad. Toen destijds moesten we daarmee naar het radboud. Dat is nu gelukkig niet meer nodig. De kinderarts doet de onderzoeksuitslagen via de computer met de kindercardioloog in Nijmegen bespreken. Verder is het hier een ziekenboeg 2 van mij kinderen hebben 39 graden koorts (gehad)  dus ik hoop dat het kiro en fem bespaard blijft. Onze middelste heeft heel veel eet problemen (ze heeft ook flink ondergewicht) en die is nu ook nog is door het ziek zijn aan het afvallen.. Maar goed nog even door ploeteren..hopen dat ze er snel door komt.. Jullie een hele fijne jaarwisseling!

Nina 30 december 2015 22:38

Hee meiden, geeft niks hoor. Iedereen staat er anders anders in. Achteraf gezien bleek ons zoontje spruw te hebben. Ik ook, het voeden was daardoor echt een ramp. Ik had er zoveel pijn van en hij was ook alles behalve gelukkig. Hij is nu weer beter, ik ook gelukkig. Nu is die alleen al drie avonden achter elkaar aan het clusteren tot 2 a 3 uur snachts. Constant maar eten willen, zuigen, wakker en Niet in bed willen. Dat was eerst ook maar nu is het echt elke avond bingo. We zijn vanaf vandaag aan het proberen het clusteren te verschuiven. Dus ben al eerder begonnen met voeden en echt elk uur het aan te bieden. Hebben jullie je kindjes eigenlijk pyama’s aan? Misschien een gekke vraag, maar de kraamzorg had gezegd dat dat niet nodig was. Nou is hij niet zo gek op aan en uit kleden. Dus heb ik het zo gelaten. Maar ik dacht om echt een vast slaap ritueel te bieden dat het er misschien wel bij kon helpen. Hoe zijn jullie feestdagen eigenlijk geweest? Ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling en een goed 2016!

bloem

vrijdag 13 november 2015 10:28

zwanger van de derde, wie kletst mee? in Geboorteclubs

Hallo, 

Ik ben zwanger van de derde en in juli uitgerekend. Lijkt mij leuk om met andere zwangere die in deze maand zijn uitgerekend te kletsen! 

Groetjes, Bloem 

Ahu.g 29 december 2015 2:35

Hallo dames, Ik ook in juli! Ben nu 11 weken en 3 dagen

JoaS 17 december 2015 23:41

Hallo Bloem
Gefeliciteerd met je 3. Zwangerschap
Ik ben ook uitgerekend in Juli dus we kunnen lekker tot het einde met elkaar kletsen.  Xx
Ik ben nu 11 weken 6 dagen en jij?

Liekjee

dinsdag 4 augustus 2015 14:20

positief in Geboorteclubs

Hoi ik ben 14 aprl uitgerekend van ons 2e kindje. Ons eerste kindje is nu 9 maanden. 

Dus word een pittige periode. Maaar heb er zin in!

Ba_rb 7 december 2015 16:23

Hoi dames!
er gaan zomaar weer weken voorbij dat er niet wordt gereageerd. Mijn buik begint nu wat te groeien ja, voel het kindje sinds kort ook soms! Heel bijzonder. Leuk dat je een dochter krijgt Fenna! Gefeliciteerd. . Ik pas nog steeds mijn kleren smile (hoewel sommige strakke broeken niet meer en bh’s ook niet..) En jullie? Al uit de eigen kleren gegroeid? Last van andere ‘kwaaltjes’? Mijn 20 weken echo is volgende week vrijdag, wat gaat het toch snel.. we willen niet weten wat het geslacht is dus het blijft spannend tot het eind!
Fijne dag liefs!

Fenna3 18 november 2015 14:01

Hoi dames!
Hoe gaat t met jullie allemaal? Woh super gaaf mamavanbijna4 nog een zoon! Wat een rijkdom!! En ba_rb hoe was de controle en inmiddels wel een buikje? wink
Hier alles goed! Gisteren de 20 weken echo gehad, het was weer heel erg bijzonder om te zien! Helemaal gezond en het is voor 90% zeker een meisje! (Ze lag met d’r beentjes dicht, zeer beschaaft wink)
M’n placenta ligt aan de voorkant dus dat is de reden dat ik de baby jammer genoeg bijna niet voel!
Stephanie hoe is het bij jou?
Fijne dag allemaal nog!

Meest populaire onderwerpen

Geen resultaten gevonden

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×