Je baby – week 11

Je baby herkent nu vertrouwde mensen uit zijn omgeving, zoals zijn ouders en bijvoorbeeld opa en oma. Een vreemd gezicht vertrouwt hij niet zo snel meer. 

Je baby & concentratie

Baby’s hebben een korte concentratieboog. Als je met hem aan het spelen bent, kan hij opeens beginnen te huilen. Het is zijn manier om duidelijk te maken dat hij er genoeg van heeft. Dat ligt niet aan jou. Je kunt wel letten op zijn gedrag en aan verschillende signalen merken dat hij zijn interesse verliest. Misschien wendt hij zijn hoofd af of reageert hij niet meer op  het speelgoed. 

Afgekolfde melk bewaren

Geef elk zakje of flesje melk een etiket met daarop de kolfdatum. Afgekolfde melk kan 6 tot 8 uur op kamertemperatuur bewaard worden. In de koelkast kun je de melk maximaal 5 dagen bewaren en in de vriezer maximaal 3 maanden. 

Afgekolfde melk opwarmen

Vertel aan je oppas dat ze de melk in een kom heet water kan opwarmen. Vervolgens kan ze de temperatuur op de binnenkant van haar pols controleren. Restjes opgewarmde melk mogen niet opnieuw worden opgewarmd.

Lees hier alles over week 12

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×