Je baby - week 13

Rond deze periode zijn gelukkig de ergste darmkrampjes over. Hierdoor zal je baby een stuk minder huilen en vaker lachend wakker worden. 

Het gezichtsvermogen van je baby

Je baby kan nu ongeveer 2,5 meter ver kijken en opvallende, heldere kleuren beter herkennen. Trek eens een gekleurde trui aan en je baby zal er vol bewondering naar kijken. 

Tijd voor papa

Dagelijks ben je uren met je baby bezig en je voelt je steeds meer vertrouwd in je rol als moeder. Vaders zijn na de geboorte vaak alweer snel aan het werk en hebben minder tijd om een band op te bouwen met hun kind. Het is daarom goed dat je partner af en toe even alleen is met jullie baby. Voor jou is het gelijk een mooi moment om wat voor jezelf te doen en te ontspannen. 

Emoties onderscheiden

Je baby zal vanaf nu emoties kunnen onderscheiden. Emoties als spanning en boosheid kan hij oppikken. Zit je niet lekker in je vel, dan kan dat effect hebben op je baby. 

Lees hier alles over week 14

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×