Je baby – week 18

Je baby wordt elke dag actiever en leert steeds weer nieuwe dingen. Hij kraait en brabbelt er op los en pakt speeltjes vast. 

Zijn ontwikkeling vergelijken

Als moeder heb je soms de neiging om de ontwikkeling van je baby te vergelijken met andere baby’s van dezelfde leeftijd. Dat kan leuk zijn, maar soms kun je er ook onzeker van worden. Vooral als bijvoorbeeld jouw kind zich nog niet omrolt en het kind van de buurvrouw wel. Besef dat elk kind zich in zijn eigen tempo ontwikkelt. 

Je seksleven oppeppen

Tijd en puf vinden om seks te hebben is met een kleine baby vaak lastig. Toch is het goed om tijd voor elkaar vrij te maken. Het is logisch dat je ’s avonds laat geen energie meer hebt, maar wat dacht je van in het weekend overdag tijdens de dutjes van je kind? 

Contact met andere baby’s

Als je baby niet naar de kinderopvang gaat, is het goed om hem regelmatig met andere baby’s en kleine kinderen in contact te brengen. Dat is leuk en goed voor je baby’s sociale ontwikkeling. Bovendien is het leuk om te zien hoe de baby’s op elkaar reageren.

Lees hier alles over week 19

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×