Je baby – week 22

Doordat je baby steeds beter wordt in het volgen en zien van kleine voorwerpen, is het leuk om nu verstopspelletjes met hem te spelen. Hij zal het geweldig vinden als hij zijn speelgoed terug heeft gevonden.

Praten met je baby

Quality time met je baby is belangrijk en hartstikke leuk. Leg je kind op je bovenbenen en trek je knieën op. Zo ligt je baby tegenover jou en kunnen jullie samen lekker ‘kletsen’. Reageer op zijn gebrabbel en speel spelletjes zoals ‘Kiekeboe’. 

Veilig wandelen

Je baby wordt steeds zelfstandiger. Dit houdt in dat hij makkelijker dingen kan oppakken en behendiger wordt. Zorg ervoor dat je kind goed vast zit in de kinderwagen als je gaat wandelen. Ook is het belangrijk dat het in en rondom het huis veilig is. Je kind kent nog geen gevaar en wil dolgraag de wereld ontdekken. 

Je baby herkent zijn naam

Je baby leert steeds beter te communiceren. Hij is bezig met het ontdekken van zijn stem, brabbelt en blaast bellen. Misschien reageert hij binnenkort wel op zijn naam als je hem roept. Een nieuwe mijlpaal om naar uit te kijken.

Lees hier alles over week 23

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×