Je baby – week 24

Je baby heeft inmiddels een lekkere bolle toet en misschien al een bos met haar. Binnenkort probeert je baby op handen en knieën te gaan zitten en misschien trekt hij zich al aan een tafel op. 

Links of rechtshandig?

Pas als je baby 2 of 3 jaar is, kun je zien op hij links- of rechtshandig is. Toch kan je in deze maand al kijken of hij een voorkeur heeft voor een bepaalde hand. Als je goed oplet zal je merken dat je baby steeds met zijn rechter of juist linker hand dingen oppakt en bekijkt. Maar deze voorkeur kan het komende jaar nog veranderen. 

Ontlasting van je baby

Je zult merken dat tijdens het eerste jaar de kleur, geur en consistentie van de ontlasting van je baby verandert. Bekijk regelmatig de inhoud van de luier, zodat je vanzelf ziet wat normaal is voor de fase waarin je baby zit. Het is niet erg als je baby één keer andere poep heeft, maar wees hier wel alert op. Als je baby begint met vast voedsel merk je dat ook zijn ontlasting verandert. De tijd van stinkluiers en grote drollen is aangebroken.

Lees hier alles over week 25

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×