Je baby – week 32

Een baby heeft een grote impact op je relatie. Veel stellen groeien rond deze periode uit elkaar. Daarom is het belangrijk om tijd aan elkaar te besteden en aandacht voor elkaar te hebben. Ga er af en toe samen op uit,  zonder jullie kind. Zo stap je even uit je rol als moeder en voel je je weer even partner. 

Speelgoed interessant houden

Vindt je baby sommige speeltjes niet meer interessant? Haal ze dan weg en wissel af met speelgoed. Hij vergeet dit speelgoed en als je ze vervolgens weer tevoorschijn haalt vallen ze vast weer in de smaak. Je baby is nu gek op speelgoed dat in elkaar of op elkaar past, zoals stapelbekers. 

Je baby’s ogen

Je baby ziet nu een stuk beter dan een paar maanden geleden. Hij kan nu iemand of iets goed herkennen. Welke kleur ogen heeft je baby nu? Grote kans dat dit de definitieve kleur is. Bij de geboorte hebben bijna alle baby’s blauwgrijze ogen, maar dit kan het eerste half jaar nog veranderen. Daarna is de kleur zo goed als definitief.

Lees hier alles over week 33

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×