Je baby – week 35

Je baby is al bijna 8 maanden oud en kan inmiddels goed zitten. Met wat ondersteuning kan hij misschien al staan. Onthoud goed dat elke baby zich op zijn eigen tempo ontwikkelt, dus als jouw baby iets achterloopt is dat helemaal niet gek.

Mama of papa zeggen

Misschien dat je baby deze maand wel ‘mama’ of ‘papa’ zegt. Waarschijnlijk begrijpt hij ook dat jij of je partner bij die naam hoort! Een mijlpaal om je nu al op te verheugen.

Je baby & schoenen

Wacht nog even met het kopen van schoenen voor je baby. Het beste is om je baby op blote voeten of sokjes te laten leren lopen. Hierdoor houdt hij makkelijker balans en worden zijn enkels sterker. Als het koud is of je gaat met je baby op pad, dan kun je natuurlijk wel prima slofjes of schoentjes aantrekken.

Klaar voor het grote bad

Je baby kan nu gaan wennen aan het grote bad. Sommige baby’s vinden het grote bad in het begin nog eng. Het helpt dan om samen met je baby in bad te gaan. Een laagje water is vaak al voldoende, maar let er op dat je baby het niet koud krijgt. Laat hem ook nooit alleen! Een antislipmatje zorgt ervoor dat je baby niet onder het water glijdt. Heeft je baby nog wat moeite met zitten, dan is een badstoeltje ideaal.

Lees hier alles over week 36

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×