Je baby – week 36

Je baby is inmiddels 8 maanden oud en druk bezig om de wereld om zich heen te ontdekken. De tijd dat hij rustig bij je op schoot zat, is verleden tijd.

Geschikt speelgoed voor je baby

Je baby is gek op speelgoed met knopjes, hendeltjes en wijzertjes. Vooral als het opvallende kleuren heeft en geluid maakt. Zijn (fijne) motorische vaardigeden zijn een stuk verbeterd. Dat betekent dat hij in staat is om kleine voorwerpen op te pakken. Let goed op dat het speelgoed waarmee hij speelt veilig is en geen scherpe randen of kleine onderdelen bevat die hij in zijn mond kan stoppen.

Eten met verschillende structuren

Je baby is inmiddels gewend aan het eten van een lepeltje. Je kunt zijn eten vanaf nu wat minder fijn pureren. Geef je baby als tussendoortje bijvoorbeeld een soepstengel, rijstwafel of een broodkorst. Je baby vindt het vast een uitdaging om dit op te eten. Geef hem ook af en toe zelf een lepel, zodat hij kan oefenen. 

Lees hier alles over week 37

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×