Je baby – week 37

Als moeder heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en dat brengt soms onzekerheid met zich mee. Doe ik het wel goed? Kan ik het wel aan? Vooral door het vergelijken van je kind met de kinderen van andere moeders kun je soms aan jezelf gaan twijfelen. Laat  je niet gek maken en vertrouw op je eigen gezonde verstand. 

Optrekken aan de tafel

De meeste baby’s kruipen nu of schuiven op hun billen door de kamer. Misschien trekt je baby zich al op aan de tafel en kan hij lopen als hij zich aan het meubilair vasthoudt. 

Voorwerpen hebben functies

Je baby begint nu te begrijpen dat voorwerpen functies hebben. Ook vindt hij het leuk om voorwerpen te laten vallen en er volgens met zijn wijsvinger naar te wijzen. Dit hoort allemaal bij het verder ontdekken van actie en gevolg.

Tijd voor jezelf

Kinderen zijn hartstikke leuk, maar vragen ook een heleboel energie. Als moeder is het daarom belangrijk om zo nu en dan tijd voor jezelf in te plannen. Dit hoeft natuurlijk geen hele dag te zijn, maar van een uurtje in bad of een bezoek aan de kapper kun je al opknappen.

Lees hier alles over week 38

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×