Je baby – week 38

Hoewel je baby je nu nog niet kan nadoen, vindt hij na-aapspelletjes wel al fantastisch. Reageer op zijn gebrabbel en doe zijn geluidjes na. Reken maar dat hij daar om moet lachen.

Veilig fietsen met je baby

Nu je baby’s rug sterker wordt, kan hij steeds beter rechtop zitten. Zodra je kind goed kan zitten, kan hij mee op de fiets. Meestal is dat als hij tussen de 6 en 9 maanden oud is. Je kunt kiezen voor een stoeltje voor- of achterop de fiets. Controleer voor je op pad gaat met je kind of je fiets veilig is. Als moeder heb je een stevige fiets met een degelijk frame nodig. Ook is het fijn als je makkelijk kunt opstappen. Een speciale moederfiets is hier ideaal voor. 

De trap beklimmen

Nu je baby zich steeds beter kan voortbewegen, duurt het vast niet lang meer voordat hij de trap ontdekt. Een traphekje onder- en bovenaan de trap voorkomt dat je baby zonder jouw toezicht de trap op- of afklimt. 

Lees hier alles over week 39

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×