Je baby – week 40

Je baby begint af en toe zijn grenzen op te zoeken. Hierdoor ontwikkelt hij zich. Hij laat zijn speelgoed graag zien, maar zijn speeltjes delen met anderen doet hij waarschijnlijk (nog) niet. 

Hoeveelheid dutjes overdag

Je kind zal nu overdag langer wakker zijn. De meeste kinderen gaan rond deze periode van 3 slaapjes naar 2 slaapjes. De slaapjes duren meestal ongeveer 2 uur, maar sommige kinderen hebben minder slaap nodig. 

Te groot voor een autostoeltje

Is je kind te groot geworden voor het babyautostoeltje? Dan wordt het tijd voor een opvolger. Een kind is te groot voor het stoeltje als de bovenkant van de oren boven de rugleuning uitkomt of als het niet meer past bij het gewicht van je kind. De benen mogen over de rand heen steken. Let bij de aankoop van een nieuw stoeltje dat hij past bij het gewicht van je kind en voldoet aan de nieuwste Europese veiligheidseisen (ECE 44/03 of 44/04). Vervoer kinderen tot 1 jaar (nog liever tot 18 maanden) tegen de rijrichting in.

Lees hier alles over week 41

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×