Je baby – week 46

Misschien zet je baby wel zijn eerste stapjes als je zijn hand vasthoudt. Maar er zijn ook snelle coureurtjes die nu al zonder hulp kunnen lopen. Iedere baby ontwikkelt zich in zijn eigen tempo. Het is heel normaal als je kind pas met 18 maanden zijn eerste stapjes zet. 

Het middagdutje

Nu je baby zijn grenzen verlegt en de wereld om hem heen steeds interessanter wordt, kan het middagdutje een probleem worden. Een verhaaltje voorlezen kan helpen om hem rustiger te maken. Ook helpt het om een half uur voor het slapen rustige muziek op te zetten en speelgoed op te bergen. Het is belangrijk om bedtijd en slaaptijd gescheiden te houden. 

Doe ik het wel goed?

Het is volkomen normaal om soms te twijfelen aan jezelf: ‘Doe ik het wel goed?’. Vertrouw op je eigen gezonde verstand en wees niet te streng voor jezelf.  Jij weet wat het beste is voor je kind. Geen enkele moeder is perfect en iedereen maakt fouten. Hier leer je alleen maar van.

Lees hier alles over week 47

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×