Je baby – week 47

Sommige kinderen kunnen zich prima zelf vermaken, anderen vinden het lastiger om alleen te spelen. Probeer in de kamer een eigen speelplek voor je kind te creëren. Voor kinderen is het fijn om een eigen plek in de woonkamer te hebben. 

Beginnen met opvoeden

Eerst was je alleen nog maar bezig met verzorgen, maar inmiddels ben je ook begonnen met opvoeden. Je kind heeft inmiddels duidelijk een eigen wil en een uitgesproken karakter. 

Tot je baby één jaar is, kun je het beste dingen waar je niet blij mee bent negeren. Als je hem op moment aandacht geeft, is dat een reden voor hem om het weer te doen. Ook zal je misschien de neiging hebben om te gaan lachen als je kind iets doet wat niet mag, maar wel grappig is. Probeer ervoor te zorgen dat hij het lachen niet opmerkt. 

Jouw lichaam

Een zwangerschap is een flinke aanslag op je lichaam. Het duurt wel even voordat je je oude lichaam weer terug hebt. Sommige vrouwen ervaren dat hun lichaam na de bevalling blijvend veranderd is. Zo kun je last hebben van striae en extra vetrolletjes. Probeer hier niet te veel mee bezig te zijn, hoe lastig dat misschien ook is. Leer je lichaam te accepteren zoals het is. 

Lees hier alles over week 48

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×