Je baby - week 50

Nu je baby ouder wordt, zal je je hem vaker moeten corrigeren. Maar hoe kijken jij en je partner tegen de opvoeding aan? Liggen jullie op één lijn of hebben jullie verschillende denkbeelden? Praat erover samen, zodat er straks geen verwarring over is. 

Eerste schoentjes kopen

Laat je kind het liefst thuis (als het niet te koud is) op blote voeten lopen. Dit is goed voor de ontwikkeling van zijn voetjes. Als je baby klaar is om buiten te lopen, kun je zijn eerste schoentjes kopen. Koop bij voorkeur lage schoenen. De kans op struikelen is groter met hoge schoenen, omdat je  baby nog niet goed zijn voeten kan optillen. Het is belangrijk dat de schoenen soepel zijn en niet te krap. Laat bij voorkeur de voeten van je kind opmeten in de winkel. 

Voor het eerst naar de tandarts

Het duurt nog even voordat je kind voor het eerst naar de tandarts gaat. Toch is het slim om hem alvast te laten wennen aan zo’n bezoek. Neem je kind mee naar de tandarts als jij er heen moet. Zo is het straks vertrouwd voor hem. Het is wel belangrijk dat jij niet bang bent voor de tandarts, anders wordt hij misschien ook angstig.

Lees hier alles over week 51

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×