Je baby - week 52

Je baby is een jaar oud. Het lijkt wel gisteren dat je kind werd geboren, wat heeft hij veel geleerd in een jaar tijd. Hij kan inmiddels pakken, rollen, lachen, eten, zitten, kruipen en misschien al lopen. Reden dus voor een feestje!

Zijn 1e verjaardag

Hoewel je kind nog geen tijdbesef heeft en nog niet begrijpt wat jarig zijn inhoudt, is het natuurlijk wel heel leuk om zijn eerste verjaardag te vieren. Houd het rustig. Nodig familie en een paar beste vrienden uit en kies een tijdstip waarop je kind vaak vrolijk is en (nog) niet moe.

Cadeaus en slingers

Versier het huis met opvallende, kleurrijke ballonen en slingers. Reken maar dat je kind zijn ogen uitkijkt. Natuurlijk mogen cadeaus op deze dag niet ontbreken, maar besef dat het inpakpapier voor een 1-jarige vaak interessanter is. Een tip is om wat cadeaus weg te leggen en deze de komende weken tevoorschijn te halen.

Media Filter
Ties van Strien

vrijdag 16 september 2016 15:41

Loopwagen kopen?

Tegenwoordig hebben veel baby's rond de 1 jaar een loopwagen. Dé specialist op het gebied van duurzame loopwagens is Loopwagen-kopen.nl

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×