Gastouderopvang

Gastouderopvang houdt in dat een gastouder bij jou of zichzelf thuis op jouw kind past. Dit kan een stuk goedkoper zijn dan een kinderdagverblijf. Het verschil is dat je bij een kinderdagverblijf vaste dagen betaalt en bij gastouderopvang betaal je alleen de uren die je afneemt.

Persoonlijke aandacht

Een groot verschil tussen opvang door een kinderdagverblijf en gastouderopvang is de persoonlijke aandacht. Een gastouder vangt minder kinderen op, waardoor er meer persoonlijke aandacht aan je kind gegeven kan worden. Ook kan een gastouder snel en goed inspelen op de behoeftes, voorkeuren en het karakter van je kind. Op die manier ontwikkelt je kind zich goed en krijgt hij een positief zelfbeeld.

Flexibel en rust

Je kunt samen met de gastouder afspraken maken over de begeleiding, dagindeling en uren van de opvang. Ook heeft een gastouder de mogelijkheid om in te spelen op jouw wensen. Er zijn bijvoorbeeld geen openings- en sluitingstijden. Je hoeft dus niet uit je werk naar huis te racen om je kind voor een bepaalde tijd op te halen. Zelfs avond-, nacht- en weekendopvang behoren soms tot de mogelijkheden.

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×