Nanny

Een nanny is een professionele oppas met een pedagogische opleiding, die bij jou in huis woont. Maar een nanny doet veel meer dan alleen oppassen op je kind. Ze verzorgt je kind, brengt hem naar school, voedt hem en zorgt voor hem als jullie er niet zijn.  

Voordelen van een nanny

Het grote voordeel van een nanny is dat je kind elke dag in zijn vertrouwde omgeving is. Hij hoeft niet naar de opvang. Daarnaast zorgt een nanny voor alle klusjes die betrekking hebben op je kind. Ze voedt hem, brengt en haalt hem op van school of zorgt dat hij veilig bij een vriendje belandt. Dit is voor zowel jou als voor je kind een fijn en veilig gevoel.

Nadelen van een nanny

Je levert een deel van je privacy in met een nanny, er is namelijk constant iemand bij je in huis. Wanneer je een nanny in huis neemt, wordt zij echt een onderdeel van het gezin. Je moet er dus ook de extra ruimte voor hebben. Een logeerkamer is niet voldoende. Denk eerder aan een soort gastenverblijf.

Een nanny vinden

In Nederland zijn er verschillende bemiddelingbureaus die een perfecte nanny voor je kunnen uitzoeken. Zij zoeken een nanny voor je die goed bij jullie situatie en gezin past.

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×