Positiekleding

Als je zwanger bent, wil je graag comfortabele kleding dragen. Maar die kleding moet er ook leuk uit zien. Gelukkig bestaat er tegenwoordig genoeg hippe zwangerschapskleding. Wel zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.

Positiemode: 3-4 maanden zwanger

Voor veel vrouwen is dit een periode waarin zij hun zwangerschapsbuikje nog even voor zichzelf willen houden. Draag daarom kleding waar je in kunt groeien. Koop kleding die je buik nog een beetje verbergt, maar waar je ook nog in kan groeien. Zoals wijd uitlopende tops en lage stretchbroeken. Wat je absoluut niet moet kopen zijn taillebroeken.

Positiemode: 5-7 maanden zwanger

Je bent al een tijd zwanger en hebt het idee dat je maat iedere week verandert. Ook je borsten lijken iedere week groter te worden. Denk daarom vanaf nu alleen nog maar in stretch. Investeer in een paar goede basics, waar je ook nog in kunt groeien. Denk hierbij aan lange tops, soepele shirtjes, leggings en jurkjes. Wat ook erg comfortabel kan zitten is een broek met een verstelbare tailleband. Iets wat iedere, zwangere vrouw in haar kast moet hebben is een wikkeljurk. Deze kan je tot het einde van je zwangerschap dragen. Koop ook een fijne zwangerschapsbeha. Dat zit een stuk comfortabeler.

Positiemode: 8-9 maanden zwanger

Ritsen, knopen, buikbanden, het zit allemaal niet lekker meer in je laatste trimester. Draag daarom zo veel mogelijk wijde kleding. Koop bijvoorbeeld een jurkje met een taillering onder je borsten. Ook openvallende vesten zijn voor deze fase een uitkomst.

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Geen resultaten gevonden

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×