Balkon

Een balkon kan een gevaarlijke plek zijn voor je kind. Zorg ervoor dat je balkon veilig is en dat je kind niet naar beneden kan vallen.

Spijlen van het balkon

De spijlen van het balkon moeten zo dicht mogelijk tegen elkaar staan. Vergeet ook de zijkanten van het balkon niet, de ruimte tussen de spijlen mag niet meer dan een paar centimeter zijn. Je kunt ook een speciaal afschermdoek kopen om de spijlen af te schermen. Zet geen voorwerpen op het balkon neer. Het risico dat je kind via deze voorwerpen de reling over klimt is groot.

Planten

Logisch dat je van je balkon een gezellige plek wilt maken, maar wees voorzichtig met giftige planten. Vermijd narcissen, irissen en azalea’s. Vraag eventueel bij het plantencentrum welke planten veilig zijn en welke planten je beter kunt vermijden. Dit is ook voor in de woonkamer van belang. Koop geen planten die wespen of bijen aantrekken.

Media Filter

Meest populaire onderwerpen

Geen resultaten gevonden

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×