Vlindertjes

Als jij je kind hebt verloren, moet je dit verwerken. Iedereen heeft hiervoor zijn eigen manier. Het kan helpen om een virtueel vlindertje aan te maken voor je kind, deze zal altijd blijven fladderen.

Mogelijkheden

Op internet zijn verschillende websites te vinden waar je een vlindertje aan kunt maken. Aan deze vlinder kun je een naam en datum toewijzen. Het is ook mogelijk om een hele website voor je kindje te maken. Familie, vrienden en lotgenoten kunnen de website bezoeken. Dit kan een goede bijdrage zijn aan het verwerkingsproces.

Media Filter
Soraya

woensdag 17 september 2014 21:00

mooie engeltjes

hai meiden,

ik ben afgelopen 31 juli mijn zoontje verloren bij een zwangerschapsduur van 40,3 weken. bij 40,5 weken ben ik bevallen van een ontiegelijk mooi kindje! zijn naam is Jayliano kyenso michael.

er is geen uitslag gevonden voor de oorzaak, dus gaan ze uit van een wiegendood in de baarmoeder.

het helpt mij enorm om met mensen te praten die het ook hebben meegemaakt!

lijkt me fijn om onze verhalen en emoties en ook natuurlijk dagen dat je wel lekker in je vel zit om alles te delen met elkaar.

dikke kus

Annemijn 3 november 2014 12:03

Hallo,

Ik ben mijn dochtertje Leah verloren op 22/06/2014. Vlak voor de geboorte op 40w is zij overleden door een placenta-infarct. Ze kreeg geen zuurstof meer en is in mijn buik overleden. Een lange reanimatie mocht jammer genoeg niet baten. WIj kunnen ons enorm optrekken aan onze oudste dochter die in januari 2015 3j wordt.

Meest populaire onderwerpen

Kkm Stoop heeft het onderwerp "Herkent iemand dit?" aangemaakt in "Zwangerschapstest"

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×