Zwanger worden

Media Filter
Renske28

zondag 12 oktober 2014 9:44

Zwanger?

Mijn partner en ik zijn enkele maanden geleden ook begonnen met proberen zwanger te worden. Ik ben altijd heel erg regelmatig ongesteld, ben al anderhalf jaar niet meer aan de pil.

De vorige poging werd ik ruim 2 dagen te vroeg ongesteld met 2x zoveel menstruatie en na ruim een week van misselijkheid, gevoelig voor geurtjes, brandend maagzuur etc.

Deze keer niets van dat alles alleen vorige week dinsdag kreeg ik een heel klein beetje bruine afscheiding (een week voor mijn NOD), woensdags werd dat lichtrode/zalmroze en iets meer, donderdags en vrijdags ging dat weer over in roodbruinige afscheiding. 

Kan dit de zogeheten innestelingsbloeding zijn? Ik lees zoveel verschillende verhalen dat ik het mij af vraag. Zeker omdat mijn lijf de vorige keer mij zo voor de gek heeft gehouden (of het is mis gegaan na de innesteling)

Nu is het zo dat ik, in de week van mijn ongesteldheid, normaliter op maandagavond de eerste bruine afscheiding krijg en de ongesteldheid op dinsdags pas echt begint door te zetten icm krampen. Stel dat het wel een innestelingsbloeding is, wanneer is het het beste om te testen?

Of herkent iemand mijn verhaal en is het iets heel anders?

Renske28 14 oktober 2014 10:36

Ik heb zondag getest. Maar deze was negatief. Maandag begon het bruin/roodachtige slijm alweer in actie komen wat normaliter duidt op komende menstruatie. Dat zet vaak in de nacht van maandag op dinsdag of dinsdag door. Dat is tot op heden nog niet gebeurd, dus vandaag een dag vol zenuwen en hoop. Heel veel hopen dat we tóch zwanger zijn. En als het vandaag niet zou doorzetten dan test ik morgenvroeg nog een keer.

Bibi 12 oktober 2014 12:51

Wij zijn ook lang bezig geweest voordat het lukte mijn cyclus liep van 25 dagen tot wel 45 soms on gek van te worden. Heb heel wat testen gedaan doe het gewoon wanneer jij t wil wat voor jou goed voelt

Meest populaire onderwerpen

Geen resultaten gevonden

Login

Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Aanmelden

Nieuw? Meld je dan nu aan en klets mee op Babybrabbel.

×

Wachtwoord vergeten


Geef hier je e-mailadres op waarmee je bij ons ingeschreven bent, dan sturen wij een mail met daarin de mogelijkheid om een nieuw wachtwoord op te geven.

OK

×
Je hebt een mail ontvangen om je wachtwoord aan te passen. ×
×